Stoem

Het is vakantie en zo gedraag ik mij ook door tot een gat in de nacht op te blijven. In principe is daar dus niets op tegen, ik ben volwassen en ik doe wat ik wil.

Maar ik was de vakantie al begonnen in een staat van oververmoeidheid. Die eerste twee, drie dagen zat ik wel relatief op tijd in bed, maar sindsdien is het toch steeds minimum 2u ’s ochtends vooraleer ik in mijnen nest zit.

Gelukkig moet ik niet opstaan om 6u30: het is al rap vier uur later dat ik de warmte van mijn bed inruil voor de drukte van de dag. Brave kinderen die ’s ochtends ook al later opstaan en zich (relatief) stil bezighouden maken dat ik dus een beetje kan uitslapen, maar al bij al slaap ik nog altijd geen 8u per nacht en helpt dit dus niet om van mijn vermoeidheid af te geraken.

Och ja, er zijn nog een aantal dagen waarin het wel zal lukken om op tijd in mijn bed te kruipen dus met een beetje sjans (en vooral veel wil) zal ik nog uitgerust geraken voor de vakantie voorbij is *denkt ze hoopvol*.

One thought on “Stoem”

  1. Oh, dat is sympathiek. Jij schrijft nu ook de stukjes voor op mijn blog. Ik kan exact van copy/paste doen en alles klopt perfect.
    Zelfdiscipline is het toverwoord zeker? Indien ik nu van goede voornemens zou doen, dat zou er een zijn voor het komende jaar: vroeger gaan slapen 😉

Geef een reactie