Hast’n! Komaan zeg!

Gisteren en vandaag nam ik de bus van het station naar mijn werk, en dus in de namiddag ook in de omgekeerde richting. En zowel gisteren als vandaag stapten tieners op, van het mannelijke soort, totaal ‘hip’ gekleed.

Nu, misschien ‘hip’ voor hen, voor mij daarentegen … Ik zat namelijk neer. Op een stoeltje. Zij stonden recht … recht voor mij. M.a.w.: mijn ogen keken recht op hun kruis en een hele rit heb ik gehoopt (en geluk gehad) dat er geen ‘schoon meiske’ op zou stappen, wegens dat tieners nogal rap ontvlambaar zijn (of dat wordt toch beweerd) en ik absoluut geen zin had om naar een blote penis te moeten kijken.

Want hun broeken hingen zooooo laag dat hun onderbroek zo goed als volledig zichtbaar was. Niet alleen een boordje, maar volledig op een centimeter of twee na. De broeken hingen zooo laag dat ik zelfs niet begreep hoe ze niet op hun enkels vielen. Serieus, ik overdrijf écht niet: I could see what they were packing, en, dat was nog het ergste, moest ik hun ‘zaakje’ hebben, ik zou die baggy trousers juist zo hoog mogelijk trekken.

En uiteindelijk heb ik mij daar dus twee ritten mee beziggehouden: welke fysicawetten vermijden nu dat die gasten in hun onderbroek rondlopen?

6 thoughts on “Hast’n! Komaan zeg!”

  1. een onderbroekrand, dat is helemaal nieuw voor mij maar misschien best dat zoiets bestaat (alhoewel ik toch liever voor de versie (jonge) gast ga zonder quasi volledige underwaer in volle glorie zichtbaar) 🙂

  2. He grappig,op een tram of bus beleef je toch wat he !!!En als ik die jeugd zie,denk ik terug aan het mooie jon-heid-tijd: uitdagen enzo!

Geef een reactie