Min één, plus één

Vandaag een dagje vrijgenomen om allerlei te doen. Veranderingen op het werk die doorsijpelen in mijn leven en waar dus iets mee gedaan moet worden.

Een ongeluk bij een geluk want vandaag had Zelie een verjaardagsfeestje hier achter de deur in het MIAT en dus was dat gemakkelijk nu ik thuis was. Maar ja, thuis zijn met ‘maar’ drie kinderen, dat kon toch ook niet hé, dus belde ik maar naar B. of haar dochter mocht komen spelen met Louis 🙂

Het was leuk. De kinderen hebben mooi samen gespeeld en om het nog leuker te maken heb ik dan maar pannenkoeken gebakken. Het verdict van het vriendinnetje was, dat ze wel lekker waren, maar dat de pannenkoeken thuis toch nog lekkerder waren, waarop Louis zei: ‘Natuurlijk, want die zijn door uw thuis gemaakt’. Nu, minder lekker of niet, het heeft haar toch niet belet om er vijf binnen te spelen.

Zo een bende kinderen samen, het blijft toch fantastisch.

Geef een reactie