Vergeten

Gisterenavond, 22u30 krijg ik telefoon. De kapoenenleiding die vraagt of Louis nog afkomt?

Afkomt? Is het dan avondvergadering? vroeg ik, terwijl ik direct wist dat dat niet zo was, want avondvergaderingen duren nooit tot 22u30 ’s avonds. En terwijl ze het antwoord gaf viel mijn euro: het kapoenenweekend was gisteren begonnen.

Glad vergeten dus. Nochtans stond het mooi in mijn agenda aangeduid, maar door omstandigheden (buikpijn, Michel weg, moeie kinderen, …) was ik dat dus volledig uit het oog verloren.

Gelukkig staan de kinderen in het weekend ook vroeg op en dus spraken we af dat ik Louis nu wel ging laten slapen en hem deze ochtend alsnog zou brengen.

Om 6u45 waren Louis en Jan wakker en 10min later de zusjes ook. Om 7u30 waren ze gekleed en zaten ze aan tafel, om 8u20 had iedereen gegeten en zaten ze in de auto en om 8u35 stond hij op de kampplaats.

Maar één avondje gemist dus, want de kapoenen zaten nog allemaal aan de ontbijttafel. Hij kan dus nog volop genieten van de rest van het weekend.

Geef een reactie