En het magische nummer is … 13

Vandaag is het Louis zijn verjaardag. 8 is hij geworden. Acht jaar geleden reed mijn schoonbroer Michel, Zelie en mijzelf rond de middag naar het ziekenhuis om een kleine drie uur later Louis te mogen verwelkomen.

Waarom dan het magische nummer 13? Wel, uiteraard zijn we vandaag de 13e, maar Louis was die dag ook de 13e baby die geboren werd in het ziekenhuis. Magisch dus.

Er was uiteraard feest vandaag. De familie is gekomen, grootouders, tantes, nonkels, neefjes en nichtje en hij heeft veel cadeautjes gekregen. Hij glunderde en genoot ervan. Zijn favorieten zijn ongetwijfeld de Pokémon dingen en de uitbreiding voor zijn lievelings(computer)spelletje Spore.

Ze worden zo rap groot, meneer/mevrouw, u heeft er geen gedacht van.

One thought on “En het magische nummer is … 13”

Geef een reactie