Weg! Weeral!

Deze ochtend eens met de auto naar school in plaats van met de fiets. Niet uit luiheid, want eigenlijk vond ik het jammer. Het was een prachtige ochtend en ik had veel liever gefietst (nooit gedacht dat ik dat ooit ging schrijven, pff). Neen, uit noodzaak.

Vandaag had Zelie namelijk geen boekentas mee naar school, maar een valies. Met een valies op een fiets is niet zo handig, vandaar de auto dus. En eigenlijk had ze die valies zelfs niet mee naar school. Dochter en valies moesten afgezet worden aan het Zuid. Daar stonden de meester en de juffrouw-van-de-andere-vierde te wachten om samen met ‘hun’ kindjes op de bus te stappen richting De Panne.

Zelie is op zeeklas vertrokken en dat tot vrijdag. Geen vakantie, werd ons op het hart gedrukt, maar school-aan-zee en ze keek er toch al een tijdje naar uit. Aan de opgewonden kinderen te zien deze ochtend was ze duidelijk niet alleen.

Zaterdag had ze het meeste van haar valies al klaargelegd en gisterenavond, na de terugkeer van communiefeest #2, werd alles dan definitief ingepakt, uiteraard met de nodige stress en gezoek naar de laatste dingen. Maar alles zou ze nu toch mee moeten hebben.

We kunnen nu weer beginnen aftellen naar vrijdag: om 15u mogen we haar weer gaan afhalen op dezelfde plaats waar we haar deze ochtend hebben afgezet. ’t Zal beduidend stiller zijn deze week. En kalmer.

4 thoughts on “Weg! Weeral!”

  1. Hallo Sandra,

    ik ben Caroline De Wolf en ik werk voor Dyson. De naam klinkt je misschien wel bekend in de oren…. We zijn over de hele wereld gekend voor onze stofzuigers zonder zak en zonder verlies aan zuigkracht! Omdat we graag tussen de mensen staan en omdat er ook geen betere feedback is dan die van gebruikers zelf, ben ik op zoek naar blogsters die graag een toestel van ons willen uitproberen. Je wordt uitgenodigd bij ons op kantoor voor een babbel en wat meer uitleg over wie we zijn. Daarna neem je een Dyson mee naar huis! Het enig dat wij vragen is dat jullie je ‘Dyson ervaring’ delen op je blog…

    Lijkt je dit een leuk idee, laat het me dan gerust weten!

    Alvast bedankt voor de interesse en hopelijk tot binnenkort,

    Caroline

Geef een reactie