Voltallig

Sinds gisteren is ons gezinnetje terug voltallig. De zeeklas werd terug verwacht rond 15u en dus reed ik rond half drie in de buurt van de Zuid rond om een parkeerplaats te zoeken.

De parkeerplaats was rap gevonden: vlak achter het shoppingcentrum. Nog een half uur te verliezen (wegens stomweg boek vergeten thuis) en dus dacht ik om even binnen te kijken. ’t Was eerder doorlopen dan kijken en toen ik er aan de andere kant uitkwam dacht ik een bus geparkeerd te zien staan. Ik stak dus een tandje bij en stak het plein over naar de overkant.

Toevallig bleek ik naast een andere mama te lopen die net hetzelfde gezien had en even rap een versnelling hoger geschakeld was 🙂 Niet dat we onze kinderen gemist hadden hoor…

Bleek dat het toch niet de juiste bus was maar ondertussen waren we niet meer alleen en hebben we de resterende tijd al babbelend doorgebracht. Uiteindelijk zijn ze dan om 15u05 toegekomen.

Om haar terugkomst te vieren ben ik dan met de kinderen in de Quick gaan eten en voor ’s avonds had ik kaarten versierd om met Zelie naar een dansvoorstelling te gaan.

’t Is goed om haar terug te hebben.

Geef een reactie