Zon, zon, zon

Deze ochtend telefoon van vriendin E. Of we plannen hadden? Zoniet, mochten we afkomen en daar de dag spenderen.

Vriendin E. woont op ‘den buiten’ en heeft een grote tuin en een vijver en ook twee kinderen en onze kinderen komen best goed overeen, dus de beslissing was rap genomen op een zonnige dag als vandaag. Badpakken ingeladen en wijle weg.

De middag en namiddag dus gespendeerd genietend van de zon en goed gezelschap. De kinderen zijn zelfs nog gaan zwemmen in de zwemvijver bij het huis van het nichtje.

We kregen op het einde van de namiddag nog een onweersbui over ons hoofd, maar tegen dan zaten we gezellig binnen van een kopje koffie te genieten. Tegen dat we naar huis gingen was het weer zalig buiten.

Zo zalig dat we nog even langs mijn papa gepasseerd zijn om hem te vragen met ons een hapje mee te gaan eten. We zijn ons op de markt gaan installeren, kwestie om nog de laatste zonnestralen mee te pikken, maar ook een beetje in de hoop nog iets van Klara in Oudenaarde te zien. Die zonnestralen, die hebben we gehad maar van Klara was er jammer genoeg niets te merken, alleen nog lege podia op de markt.

Weer een van die dagen dus die gerust mogen herhaald worden.

Geef een reactie