Ze is thuis

#ze is thuis, ze is thuis *whoe wha!*, ze is thuis ze is thuis ze is thuiuis, ze is thuis …#

Need I say more.

17 thoughts on “Ze is thuis”

  1. Joepie! Ik ben er vorige week niet meer geraakt wegens overvulde werkdagen en hoopte eigenlijk dat ik deze week grandioos te laat zou zijn om alsnog eens te passeren tijdens de lunchpauze 🙂

  2. Beste onbekende ;o)
    Toevallig kwam ik op jullie blog terecht, ongeveer drie weken geleden toen het slecht ging met Anna. Sedertdien heb ik jullie leventje bijna iedere dag gevolgd, hopend op goed nieuws. Ik ben vaak blij geweest met ieder stapje dat jullie dochtertje vooruit is gegaan en ik ben heel blij dat nu alles terug in orde is.
    Het schooljaar is nog lang, binnenkort zal ze wel plezier maken met de andere kindjes van haar klas.
    En nu alles terug goed is moet ik ook niet meer iedere dag komen piepen op de website.
    Vele groetjes.

Geef een reactie