Hatelijk

Ik haat die verandering van uur, zeker als er iets te doen is waardoor ik uit mijn bed moet. Want anders heb ik daar weinig last van. De kinderen houden zich bezig en zijn stil, dus moet ik niet speciaal meer opstaan.

Maar vandaag was er (uitzonderlijk) voetbalmatch voor Jan. Afspraak om 10u aan de club, dus uiteindelijk viel het uur nog mee, maar toen ik om 9u wakker schoot verschoot ik dus wel. Uit bed gesprongen, de Jan beginnen opjagen om zich klaar te maken, Anna om haar handje te kunnen verzorgen, mij toch eventjes neergezet  om iets op de computer te controleren … en tot het besluit moeten komen dat het nog maar 8u was.

Nu, het extra uur heeft er wel voor gezorgd dat we op het gemak hebben kunnen ontbijten én dat ik Anna’s handje op het gemak heb kunnen verzorgen. Uiteindelijk weer zoo op het gemak geweest dat we ons alsnog hebben moeten haasten om op tijd te zijn.

Voor mijn part wordt dat hele zomer-/winteruur gedoe zo vlug mogelijk afgeschaft. Wat voor nut heeft dat nu in godsnaam nog.

4 thoughts on “Hatelijk”

  1. Ik hoor de aankondiging, ik denk ‘klokken goedzetten’ en … ik vergeet het weer omdat er altijd wel iets tussenkomt dat eerst moet gedaan worden 🙂

  2. Enjoy the club, ben al jaren aan het wachten en het hopen dat hieraan een einde komt! Kunnen we geen drukkingsgroep vormen ofzo…

Geef een reactie