Terug van weggeweest

Er was een weblog weg en er werden vragen gesteld van ‘waar is die?’ en zo en toen hoorde ik dat hij gehacked was geweest en nu ‘hersteld’ moest worden.

En toen hoorde ik gisterenavond constant ‘ping’ ‘ping’ ‘ping’, zo van gesprekken via chat en alles en vroeg ik aan den anderen met wie hij zo aan het babbelen was en dat bleek de madam van die weblog-die-wegwas te zijn. En terwijl zij aan het babbelen waren was hij blijkbaar aan het helpen om dat te repareren en een beetje later is dat dan ook gebeurd.

Wat mij de vraag deed stellen, of hij dan ook zo een oogje hield op mijn weblog. Want ik kan hier nu wel dingen schrijven en zo, maar eigenlijk ken ik daar toch wel niets van en dus van backups en opkuisen van spam en zo, daar heb ik geen kaas van gegeten.

Ik kreeg een zeer geruststellend antwoord van de wederhelft. Oef! Maar als er iets mis gaat hier, één adres dus.

2 thoughts on “Terug van weggeweest”

  1. al een geluk dat we die van u nog hebben voor zo’n dingen, want soms ben ik redelijk een nitwit.
    Maar! Henk zijn blog heb ik helemaal zelf gedaan! *trots*

Geef een reactie