En de tijd die vliegt

’t Was weer zo één van die ongelooflijk drukke weken. Vergadering op maandag, dinsdag, woensdag én donderdag, maar gelukkig moest ik alleen werken op maandag en dinsdag.

En dan denkt ge, OK, op wapenstilstand is iedereen thuis, maar daarna heb ik toch 2 dagen rust, maar dat is dan niet zo. Want donderdag moest er geshopped worden voor Jan voor de voetbal (training en regenvest), moesten er onderhemdjes zijn voor Louis (nen bloten buik voor jongens is niet zo sexy), moest er afgesproken worden met iemand voor iets te doen voor het Project, dat dan uit noodzaak even uitgesteld is maar ondertussen toch een leuke babbel en lekkere koffie met rijsttaart opleverde, en moesten er kinderen gehaald en gebracht worden.

Er moest opvolging gegeven worden aan de vergadering van donderdag zodat dan opeens vrijdag ook was voorbijgevlogen aan het maken van berekeningen, de nodige partijen bijeen krijgen,  vergaderen met de directeur. Toch leuk hoe sommige projecten op zeer korte tijd vorm kunnen krijgen.

Dan moesten weer kinderen gehaald worden (van school) en gebracht worden (naar de balletles) en werden vriendjes meegenomen van school zodat er hier dan weer 6 kinderen (dan 5 wegens ballet, dan weer 6 na ballet) waren.

Uiteindelijk werd de week zeer goed afgesloten met de vriendin die haar kinderen kwam afhalen (de vriendjes dus) en vandaag tijd had om gezellig nog even te blijven zodat we een beetje konden bijpraten: aangezien we alletwee werken is dat zo vanzelfsprekend niet.

Vrijdag de 13e. Altijd een goede dag voor mij.

Geef een reactie