Recyclage, of toch niet?

Vandaag werden de kerstbomen opgehaald in onze buurt. Dat staat mooi aangeduid op de kalender en ook dat die bomen maar 1,5m hoog mogen zijn, dus gisteren heb ik de buurman nog lastig gevallen om onze boom van 2,5m in twee te zagen.

Toevallig reed ik deze ochtend de straat in toen de vuilniskar er net was. Mooi erachter rijden was de boodschap. En zo kon ik zien hoe ze de kerstbomen ophaalden.

De kerstbomen maken blijkbaar deel uit van de GFT ronde, wat logisch is. Wat veel minder logisch is, is dat ze de kerbomen met plastic potten en soms vuilniszakken en alles in de GFT wagen smijten en verbrijzelen.

Bizarre vorm van recyclage.

One thought on “Recyclage, of toch niet?”

  1. Serieus? En hier in Leuven zagen ze dat de mensen de plakkerkes van hun fruit moeten doen, want dat verontreinigt de GFT-verwerking.

Geef een reactie