Onverwachte dingen zijn vaak het leukst

‘t Was weer één van die ongelooflijk drukke dagen. Hectisch is nog een beter woord.

9u15 ballet voor Anna, 10u haar ophalen en Zelie afzetten voor turnen, onmiddellijk erna doorrijden naar Evergem omdat Jan daar een voetbalmatch had. Terug tegen 12u05, iedereen afgezet en onmiddellijk Zelie gaan halen. Thuis gekomen, Zelie afgezet en Louis opgehaald om een cadeautje te halen. Tussen al het halen en afzetten konden de kinderen gelukkig iets eten.

Terug thuis, alle kinderen in de auto, sommigen nog met boterham, en het taxigebeuren voor de namiddag kon starten.

13u Zelie en Jan afzetten voor het zwemmen. 13u30, Louis afzetten op het verjaardagsfeestje. 13u50, Zelie en Jan afhalen van het zwemmen en Zelie onmiddellijk naar de scouts brengen. Dan doorgereden naar huis en Jan en Anna afgezet. 15u30 (alleen) Louis afhalen op het verjaardagsfeestje.

En daar kwam ik vriendin H. tegen die ook haar dochter afhaalde van het feestje. Ze wist dat ik nog anderhalfuur de tijd had vooraleer ik Zelie moest afhalen en nodigde mij uit om een kopje koffie te komen drinken bij haar. Louis kon dan ook nog even spelen met zijn vriendinnetje.

Het was een zeer aangenaam anderhalf uur. Gezellig kunnen bijbabbelen en toen ik Zelie moest halen was ik (eindelijk) volledig ontstresst. We hadden dan ook deca gedronken 🙂

Er moeten meer van die onverwachte uitnodigingen en ontmoetingen zijn.

Geef een reactie