Timing is alles

Vroeger deed de digicorder wel eens raar. Plots, zonder aanwijsbare reden, waren er geen posten meer en kwam een bericht in de zin van ‘om deze post te bekijken moet u zich abonneren’. Na enige tijd, soms een paar dagen, soms veel langer, herstelde zich dat vanzelf.

Een tijd geleden (een jaar? meer? minder?) zijn dan de mensen van Telenet langs geweest om iets te vernieuwen (de modem dacht ik) en toen legde ik het probleem uit. De installateur zei dat dat dus een probleem was met die oude modem en dat dat nu zou opgelost zijn.

En lap, ge raadt het al: vanavond hetzelfde probleem. Deze keer werken TV1 en Canvas wel nog, voor de rest moeten we een abonnement nemen.

En dat op donderdag, als het Grey’s Anatomy is en 5TV niet meer te bekijken is op gewone TV. K*tspel.

One thought on “Timing is alles”

  1. Modem zou geen issue mogen zijn: collega van mij kreeg zelfs te horen van Telenet-technicus dat zo’n netwerkkabel naar de digicorder niet nodig was na activatie.

    Het zou ook kunnen zijn dat de coax-kabel niet 100%% meer is.

    Dit al geprobeerd: stroomkabel van de digicorder uittrekken, even wachten, terug de kabel insteken en wachten tot het ding terug is opgestart?

    Je kan ook een reset proberen: dezelfde procedure, alleen moet je de opname-knop op je digicorder ingedrukt houden (niet die op je afstandsbediening, die op je digicorder) als je de stroom terug aansluit, en ingedrukt houden tot je de digicorder van die boodschappen ziet geven op z’n schermpje. Opgelet: dit wist al je opnames!

    ’t Kan zijn dat je dan een paar codes moet opgeven in ’t begin, dus best dat je vooraf opschrijft hoe alles ingesteld staat (je vindt de meeste van die dingen ook terug in de handleiding).

Geef een reactie