Belofte maakt schuld

We hadden in het begin van de vakantie belooft om naar een pretparkt te gaan, maar het was er dus nog niet van gekomen.

Drie weken geleden werd er dan nogmaals gezaagd om te gaan, maar er waren 2 voetbalkampen, 1 (dubbel) danskamp en volboekte weekends, dus keken we nog eens naar de kalender. Het lukte uiteindelijk om een datum vast te pinnen, maar de enige mogelijkheid bleek dus vandaag te zijn. Wie zegt er dat vakantie niet voorbijvliegt?

Plopsaland

Maar kijk. Deze voormiddag vertrokken, net voor de middag toegekomen en gewoon op het gemak gewandeld, op attracties gezeten, in de speeltuin gespeeld en ons gewoon wreed goed geamuseerd en vooral veel gelachen.

Op het water

Toch plezant, u zo af en toe als een klein kind te kunnen gedragen.

Vleermuis

3 thoughts on “Belofte maakt schuld”

  1. Wij gaan morgen op de laatste dag van de vakantie naar Plopsaland. Er is dan véél minder volk en dat is altijd leuker als je minder moet aanschuiven.
    Tot woensdag op school!

Geef een reactie