Komt dat tegen

Dat is al een paar weken bekend, dat het vanavond avondshoppen ging zijn in Gent. Telkens ik de affiche in een etalage zag hangen, dacht ik, dat moet ik in mijn agenda zetten, maar uiteraard kwam het er nooit van.

Ik wou schrijven, vandaag een dag was als andere, maar dat klopt niet meer. Het is een nieuw ritme en ik moet er nog een beetje aan wennen. Maar tegen de middag ben ik al vrij en dus maakte ik een afspraak voor een opdracht voor de les, en wat dus een rustige namiddag kon worden werd een drukke. Een gezellige en succesvolle namiddig, daar niet van, maar toch een drukke.

Het werd uiteindelijk sprinten om op tijd op school te zijn en daarna was het tijd om de gewone routine van huiswerk, klapke, koken. Hetgeen we wel gewoon zijn.

Nieuwe routine en oude routine en het is mij dus volledig ontschoten, van dat avondshoppen. Ik ben er dus niet geraakt wegens volledig vergeten. En ook, zeer moe. Maar voor de portemonnee is dat wel goed nieuws natuurlijk.

Morgen weer lesdag, dus hoogtijd om er in te kruipen.

Geef een reactie