Te lang

Groot gezin, druk leven. Zowel hier als bij mijn zus.

Het is al sinds het einde van de zomer dat de kinderen vroegen om nog eens op bezoek te gaan bij hun tante, maar onze agenda’s konden maar niet op elkaar afgestemd geraken. Als wij een gaatje hadden, was zij drukbezet en omgekeerd dus.

En kijk, na weken zoeken vonden we eindelijk een gaatje voor deze namiddag. Juich! Gisteren telefoneerde ze nog om te vragen of we ’s middags niet zouden blijven eten, kwestie dat het maandag een schooldag is, en zo hadden we ook meer tijd om bij te praten en de kinderen hadden meer tijd om samen te spelen.

Een heel fijne namiddag gehad. Michel was niet mee, hij had afgesproken met zijn moeder, en toen we hem ’s avonds gingen ophalen zijn we daar dan eerst blijven eten. Een heel fijne avond erbovenop. Wat kan een mens nog meer vragen.

Geef een reactie