Teleurgesteld

Vandaag de tweede workshop in de opleiding. Ik had gekozen voor stemhygiëne, maar de lerares kon niet komen en dus moest ik aansluiten bij een andere workshop. Het werd ‘multimediale geletterdheid’ en zo content was ik van de workshop vorige week, zo teleurgesteld was ik deze week.

Niets bijgeleerd en een instructeur die blijkbaar de theorie kon geven, maar de toepassingen zelf niet kende. Los daarvan, wel ongelooflijk veel lol gehad met te prutsen in ons groepje, gewoon omdat we ons geamuseerd hebben, ook al bracht het niet echt iets bij bij de workshop.

Oh ja, het kan niet altijd fantastisch zijn en voor zover ik begreep was het ook nog maar de eerste keer voor die persoon, dus we zullen een beetje feedback geven zodat ze weten wat de verwachtingen waren en hoe ze daar eventueel rekening mee kunnen houden tegen volgend jaar (want het idee van die workshops, dat vind ik wel zeer goed en het kan effectief iets zeer nuttig zijn in de opleiding).

Geef een reactie