Voorspelbaar

Zelie haar keel is nog niet je dát. Ze gaat wel weer naar school, maar morgen zou ze moeten zwemmen en dat zag ze niet direct zitten. Haar ziektebriefje om niet te moeten zwemmen verviel eind vorige week dus belde ik de dokter of we een nieuw briefje mochten komen halen. Het was het einde van het spreekuur, dus we zouden net op tijd toekomen en dan het briefje kunnen meepakken om hem dan te laten afsluiten.

Maar de dokter had het te druk om tussendoor een briefje te schrijven en bij aankomst lag er dus niets klaar. Dan maar even wachten in de wachtzaal. En nog een geluk ook, want eigenlijk voelde ik mij niet al te best en hoe later het werd, hoe mottiger ik mij voelde.

We moesten niet lang wachten. De dokter had nog even tijd om mij erbij te nemen en de diagnose verwonderde mij niet: lichte keelontsteking en sinusitus.

Enfin. Het is allemaal meer dan draaglijk. Ik voel mij wel wat mottig, maar niet echt ziek, dus gaan werken lukt wel, en op het werk doen we nu niet echt dingen waardoor ik een keelontsteking zou kunnen doorgeven 🙂

One thought on “Voorspelbaar”

Geef een reactie