Op het podium

De dochters staan komend weekend op het podium in Scala. Een voorstelling met hun balletschool en het is een groots opgevatte bedoening.

De geplande optredens (drie!) waren quasi onmiddellijk uitverkocht zodat ze er rap nog een vierde hebben moeten bijdoen en wij zo gelukkig ook nog aan kaartjes geraakt zijn.

Maar optreden dus. Zaterdag en zondag. Dat vereist veel repetities, want het zijn de scholen van Oudenaarde en Gent die samen optreden en dus moeten zij ook samen kunnen oefenen.

Vandaag had ik het mooi in de agenda opgeschreven: Anna van 17.00u tot 18.30 en Zelie van 18.30u tot 19.30u. Het werd een gepuzzel om dat bovenop de gewone activiteiten te krijgen maar dankzij de hulp van mamie lukte het.

Tot ik Zelie had afgezet en na een 15min een sms kreeg: de repetities voor haar waren blijkbaar al begonnen om 14.30u.

Het hoeft niet gezegd zeker dat ik mij serieus miskeken had op de papieren en dat de juf niet al tevreden was (om het zacht uit te drukken), zeker niet omdat Zelie met haar graad één van de hoofdrollen voor hun rekening nemen.

Langs de andere kant: Zelie treedt ook op met haar dansschool en door de missing met het ballet, heeft ze wel kunnen oefenen voor dat optreden in haar gewone les.

Elk nadeel heeft zijn voordeel zeker?

Geef een reactie