Ook een beetje vakantie

Morgen is er een turncompetitie in de turnclub van de meisjes en dat kan ik alleen maar toejuichen. Want een wedstrijd, dat wil zeggen dat er geen plaats is voor de gewone trainingen. Die zijn een week uitgesteld.

Maar wat nóg leuker is aan die wedstrijd, is dat er dus ook geen andere organisaties gebruik kunnen maken van de ruimtes. En de balletles van Anna gaat daar ook normaal gezien door, dus wil dat zeggen dat er ook geen balletles is voor Anna.

Ballet is normaal gezien om 9.00u en turnen om 10.30u, alletwee telkens een uur en nu dat er geen lessen zijn wil dat zeggen dat ik zomaar plots geen taxi moet spelen tot 12.00u.

Dus ook een beetje vakantie voor mij, want in plaats van één dag, kan ik nu twee dagen uitslapen. En ge moogt er zeker van zijn dat ik dat ook ga doen.

Geef een reactie