Home sweet home

Er was gisteren al sprake van en nu is het een feit: Louis is thuis.

Hij drinkt al normaal, eten gaat ook almaar beter en dus was er geen reden meer om hem in het ziekenhuis te houden. Hij ziet er ook een pak beter uit en vooral, een pak gelukkiger, maar hoe zoudt ge zelf zijn 🙂

Zijn mond moet nog intensief verzorgd worden, dus zeeklas zit er uiteindelijk toch niet in, maar we hebben al afgesproken dat hij in de plaats een extraatje mag doen voor zijn verjaardagsfeestje. Hij heeft al een idee en ik vrees dat de uitgespaarde centjes van de zeeklas rap op zullen zijn. Maar het is hem gegund.

2 thoughts on “Home sweet home”

  1. Jeeeeeej! Jammer dat hij niet meer mee kan op zeeklassen, maar fijn dat hij eindelijk weer thuis is, toch. Ik hoop dat hij snel van die zwarte lippen en in de eerste plaats van de pijn vanaf raakt!

Geef een reactie