Steak

Er is hier in huis maar één iemand die echt graag steak eet. Den anderen. Ik lust dat wel, maar ben daar niet zot van. De kinderen zullen wel eens een stukje eten, maar echt graag steak eten doen ze niet.

Maar zo af en toe haal ik dus steak in huis, gewoon omdat het heel lang geleden is en dat den anderen dat dus wel graag eet. Vandaag was dan zo een dag.

De tweede vraag is dan, wat gaan we daarbij eten? En toen dacht ik, waarom geen steak sandwich? Voorgesteld aan den anderen, die vond dat een goed idee, dus ging ik inspiratie zoeken op internet.

Het is iets heel simpels geworden: ciabatta, rucola, tomaat, champignons in room, lekker saignant gebakken steak in reepjes gesneden, zelfgemaakte mayonaise en cocktailsaus. Samen te stellen naar goesting.

Een succes blijkbaar, want niet alleen vonden wij volwassenen het heel lekker, de kinderen hebben er ook serieus goed van gegeten. Wat Zelie deed opmerken: Ah, steak is dus wel lekker, ge moet hem alleen op de juiste manier klaarmaken 🙂

2 thoughts on “Steak”

  1. Probeer misschien eens struisvogelbiefstuk! 🙂 Vind ik persoonlijk veel lekkerder dan koeienbiefstuk, en ik ben nooit meer teruggegaan.

Geef een reactie