Vakantie

Als eerste vakantiedag hebben we voornamelijk … niets gedaan.

En toen was het plots 15u en beseften we dat we eigenlijk toch nog dingen moesten doen.

Eén ervan was naar het SMAK gaan voor ‘Verboden boven de 18’. De kinderen hebben alle vier een kunstwerkje gekozen in een recordtijd: ik zat nog niet goed en wel neer of ze waren al terug. Ik ben zeer benieuwd wat het geworden is, maar we zullen tot augustus moeten wachten vooraleer we het weten.

Daarna moesten we nog langs de kampeershop passeren: Louis zijn sandalen waren al volledig kapot (na amper 2 maanden) en Zelie kon moeilijk met haar mooie sandalen op scoutskamp, dus een stevig paar voor elk was nodig.

Op de laatste moment van de dag gingen Zelie en ik dan nog rap de stad in: zij voor haar verjaardagscadeau die zij nog van ons tegoed had, ik voor een accessoire voor onder mijn kleedje dat ik morgen naar een trouw wil aandoen. We hebben ons nog serieus mogen opjagen om op tijd in de tweede winkel te geraken, maar beide doelen zijn bereikt geworden.

Wat begon als een zeer rustige dag is dan toch nog druk geëindigd maar we hebben toch alles gedaan gekregen wat we wilden doen.

Geef een reactie