Vakantie

Deel twee van mijn vakantie is deze namiddag begonnen. Ik dacht nog even een dutje te doen vooraleer de kinderen van de opvang te halen, maar toen herinnerde ik mij dat er nog dringend een aantal dingen in orde moesten gebracht worden vooraleer we vertrekken, dus geen dutje maar wel de stad doorkruisen. Maar soit, ik heb alles rondgekregen en dat is het belangrijkst.

En dan kon de vakantie beginnen. Eerst naar huis, wachten op de twee vriendinnetjes E. en L. (van respectievelijk Jan en Louis) die vanavond kwamen logeren en dan koken voor de hele bende.

Ondertussen zit iedereen in bed en is het (eindelijk) rustig, maar ik moet zeggen, ze zijn braaf geweest. Normaal gezien, als vriendin E. komt logeren en Jan en zij gaan slapen, dan is het meestal nog een hele tijd ambiance. Vandaag waren ze uitzonderlijk stil. Hetzelfde later met L. en Louis. Altijd leuk zo.

Morgennamiddag gaan vriendinnetjes E. en L. dan naar huis om ‘vervangen’ te worden door de schattige overbuurkindjes.

De vakantie wordt ingezet met veel kinderen in huis. Kan niet beter, zou ik zo zeggen.

Geef een reactie