Zoef!

En zo zit het weekend er ook weer op en het was een heel fijn weekend.

Vrijdagavond zaten we met de buren op ‘ons’ terras: op straat dus. Lange, gezellige babbels in zeer fijn gezelschap. Een mens moet niet veel meer hebben.

Zaterdag gingen we naar de Blaarmeersen en lieten het kind in ons los en ’s avonds konden we lekker lui de benen onder tafel schuiven in Casa Murphy waar we, zoals gewoonlijk, een ongelooflijk leuke avond hadden die, zoals gewoonlijk, veel te vroeg eindigde.

Zondag was het luilekkerdag met een beetje lezen op de stoep, klein beetje binnen nietsdoen met een computerspelletje en dan koken. Het avondeten werd nog eens op straat genuttigd, opnieuw in gezelschap van de buren en eens alle kinderen in bed zaten bleven wij nog lang napraten en ijscrème eten. Te lang wegens dat het vandaag werkdag was, maar dat gebeurt nu eenmaal als het gezellig is en de kater (niet van de drank, want drinken deden we niet, alleen van slaapgebrek) nemen we er dan maar met plezier bij.

Het zou misschien wel eens een goed idee zijn om vanavond op tijd in bed te kruipen? Neen, toch maar niet 🙂

Geef een reactie