Woehoe … of toch niet echt

Michel doet er nogal ‘pocherig‘ over, maar eigenlijk was het niet zo leuk.

Oh ja, in het begin wel. Toen de eerste goal gemaakt werd en de tegenpartij nog leek te slapen. Maar toen schoten ze gelijk wakker en werd het even spannend. Tot ze een tweede goal tegen kregen, en een derde, en nog een en nog een en nog een en … De eerste helft werd geëindigd met 0-10 en je zag die gastjes zo beteuterd van het veld gaan. De onze niet uiteraard.

De match werd er in de tweede helft niet beter op, de moraal van de tegenpartij ook niet en op de duur is het niet leuk meer.

Geen echt mooie voetbalmatch dus, maar wat we in zo’n matchen dan wel weer zien is het samenspel van onze gastjes. Aangezien ze zich niet echt moeten concentreren op de tegenpartij, kunnen ze dat wel doen op hun eigen spel en dus vooral, hun samenspel, en daar was het dan wel weer zeer leuk om zien. Hoe ze nog steeds mooi samenspelen, spelinzicht krijgen, elkaar zoeken op het veld om te zien aan wie ze best kunnen passen.

En ook daar is er uiteraard nog veel te leren (ze zijn amper 7j, nietwaar), maar wat ze het afgelopen jaar al geleerd hebben werd toch heel mooi toegepast … meestal dan toch 🙂

Geef een reactie