Spannend

Afspraak twee vandaag met de mensen die ons huis gaan afwerken … en nog een beetje verbouwen ondertussen. Ah ja, want ik heb het er misschien nog niet over gehad, maar we gaan er ons een – hopelijk – laatste keer insmijten.

We zagen de eerste plannen net toen het bouwverlof begonnen was, gaven onze opmerkingen en vandaag werden de aangepaste plannen besproken en bijkomende opmerkingen genoteerd om er rekening mee te houden.

Het ziet er goed uit, wat al getekend is en ik vind het ongelooflijk spannend. Het wordt ook zeer ingrijpend wat inhoudt dat we (nog eens) tijdelijk zullen moeten verhuizen, iets waar ik minder naar uitkijk. Gelukkig weten we waar we terecht kunnen en worden we daar meer dan goed opgevangen waardoor zo’n verhuis al bij al toch nog meevalt.

Waar ik vooral naar uitkijk is dat het gedaan is, want normaal gezien zitten we na deze fase eindelijk in een afgewerkt huis met kasten overal en geverfd en alles. Boyohboyohboy, kijk ik daar effekes naar uit.

Geef een reactie