Meer tijd

Ik heb gewoon meer tijd in een dag en dit sinds gisteren. Fantastisch, nietwaar.

Kijk, voor mij is het nu pas 11.25u. Ik heb dus 12uur meer in mijn dag vandaag.

Enfin, ik wou dat het waar was. Sinds gisteren is de batterij van mijn uurwerk het immers aan het begeven. Toen ik Zelie en Louis om 14.00u op een feestje moesten afzetten, liep mijn uurwerk nog perfect. Toen ik om 16.30u mij klaarmaakte om ze terug af te halen vroeg den anderen waarom ik nog niet vertrokken was, want het was al 16.45u. Ik geloofde hem niet tot hij mij het uur op mijn GSM toonde, en dan nog eens op zijn GSM en ik dat voor de zekerheid toch nog eens dubbel controleerde met het uurwerk op de microgolfoven.

Ondertussen loopt mijn uurwerk dus geen 15 minuten meer achter, maar bijna 12 uur. Moest ik die nu nog in realiteit kunnen omzetten zou dat zalig zijn. Of niet?

Geef een reactie