K’tshing

Vanavond dan nog maar eens een pak betalingen gedaan. Ik heb daar zo een ongelooflijke hekel aan, ge kunt u dat niet inbeelden.

En ergens is dat misschien begrijpelijk. Vroeger stak je de overschrijvingsformulieren gewoon ingevuld en ondertekend binnen bij de bank en zij deden de rest. Uiteindelijk had ik geen overzicht van hoe duur alles was en hoeveel er zo telkens van de rekeningen ging. Dat kreeg ik pas als de uittreksels werden opgestuurd. Sinds ik dat zelf moet doen draal ik altijd ongelooflijk vooraleer ik daaraan begin.

Maar soit, we zijn weer ettelijke euro’s armer. De maandelijkse kosten zijn betaald, maar ook de school van de kinderen voor het voorbije trimester is betaald, mijn eigen opleiding voor het komende (en hopelijk laatste) semester, de gezondheidsverzekering is in orde voor het komende half jaar en de zwemclub is geregeld voor het komende jaar. Zware kosten, maar dan kunnen we wel nog even voort.

En dat altijd na de gezellige decembermaand 🙁

Geef een reactie