Goe bezig

Den anderen en ik, wij zijn zo niet aan ‘verjaardagen’ vieren. Onze geboortedag, daar denken we meestal wel aan, maar al die andere dagen, niet zo zeer. Dus geen Valentijn hier of moederkesdag of vaderkesdag (wel voor onze eigen moeder en vader) of andere ‘feestdagen’.

Toen hij dan gisteren met de cupcake afkwam en ‘Proficiat’ zei, moest ik dan ook even nadenken ‘waarvoor?’. Niet lang hoor, een tiende van een seconde of zo, maar het verbaasde hem niet en het verbaasde mij wel dat hij het wel onthouden had. Maar anderzijds, 20 jaar is wel iets om te onthouden.

Tot mijn frank vandaag viel. Dat we gisteren 31 januari waren en niet 30 januari … en dat we gisteren dus 20 jaar en 1 dag samen waren in plaats van 20 jaar.

Ik heb het hem net verteld en we hebben er maar eens goed hard om gelachen 🙂

One thought on “Goe bezig”

Geef een reactie