Nog maar twee dagen

Damn, nog maar twee dagen en de Feesten beginnen weer. Twee dagen en voor het eerst in jaren heb ik nog bijna niets gepland. Ik zie er echt tegenop terwijl ik weet dat zonder planning, dat we de helft van de leute gaan missen.

Voordat ik een planning maakte liepen we op de bots op de feesten rond. Gezellig, daar niet van, maar meer wel dan niet kwamen we ergens toe als een voorstelling net afgelopen was. Was ze nog niet afgelopen, dan was ze toch bijna afgelopen.

Sinds ik voor Het Project schrijf is er een strakke planning. 9 dagen die zeer vol zitten of toch van vlak na de middag tot in de vooravond.

Maar kijk. Gelukkig hebben we vrienden en twee van die vrienden zijn zo lief geweest om een planning te maken, planning die ik voor de helft kan overnemen van de ene, en voor de andere helft van de andere. Het is toch al dat 🙂 Daarnaast heb ik al een aantal tickets gekocht voor voorstellingen, dus een aantal avonden zijn ook al voorzien.

We zijn er dus zo goed als klaar voor.

Geef een reactie