’t Is officieel

Deze ochtend moesten handtekeningen gezet worden onder een bundeltje papieren.

Het is al een tijdje aan de gang. Zo’n procedures slepen aan en we willen allemaal dat het rapper zou gaan, maar er komt wel altijd iets tussen. Maar vorige week was het dan zover: niet één, maar twee werkgevers belden me met één dag verschil op om een contract te komen tekenen.

De eerste maal in mijn loopbaan dat ik de keuze had. Een luxeprobleem, ik weet het, maar toch. Twee jobs tegelijk. Na 2 jaar en 2 maanden zoeken. Ik moest dus iemand teleurstellen. Een iemand zeggen dat ik voor een andere job had gekozen en tegelijk iemand anders ‘gelukkig’ maken dat ik de job aanvaardde.

En deze ochtend werd het dan eindelijk officieel en kon ik mijn contract tekenen. Yes!

Vanaf dinsdag ga ik aan de slag. Ik ben doodnerveus en doodblij tegelijk en ik denk dat ik mij daar zeer goed ga amuseren.

Het zoeken is voorbij. Oef!

6 thoughts on “’t Is officieel”

  1. Altijd vertrouwen blijven hebben Sandra, altijd ! Je ziet, het komt uiteindelijk allemaal goed. Na al dat lange wachten. ik ben oprecht heeeeeeeeeeeeeeel blij voor jou en ik wens je alle succes van de wereld met je nieuwe job! “You’re worth it” nietwaar….

Geef een reactie