Voetbalseizoen 2015-2016

De meeste activiteiten van de kinders beginnen in september, behalve de voetbal dus. Vorige week herbegon de training en voor Jan was dat al eigenlijk te laat: hij heeft het gemist.

Nieuw voetbalseizoen betekent ook, gedaan met de rust. Drie trainingen op een week, dat is nu al een feit. In augustus komen daar nog oefenmatchen en voorbereidingstornooien bij. Soms zijn die in de plaats van een training, soms gewoon ook bijkomend. Veel vrije tijd blijft er niet over. In september komt er op zondag nog een technische training bij. Soit, ik moet er geen tekening bij maken.

Jan speelt ondertussen bij de U12. Dit jaar zullen er weer  2 ploegen zijn bij zijn club en het leuke dit jaar is, is dat beide ploegen interprovinciaal zullen spelen (vorig jaar werd afgewisseld tussen interprovinciaal en gewestelijk), en dat beide ploegen altijd tegelijk op dezelfde plaats zullen spelen (dus tegen dezelfde club). Fantastisch voor de ouders vooral, want zelfs al zijn de ploegen weer veranderd t.o.v. vorig jaar, we zijn nu steeds samen.

De kalender is ondertussen ingevuld, het voetbalgerief allemaal proper en we zijn klaar voor een nieuw jaar. Go racing! Go!

Geef een reactie