Interessante mail

Geen flauw idee hoe ik in hun mailinglijst ben terechtgekomen, maar op 18 mei ontving ik dit:

“Beste,

Graag nodigen wij jullie dit jaar weer uit voor een exclusieve STOCKVERKOOP van tweedekeuze en eindereeks producten van Demeyere, Staub, Zwilling, Greenpan en Cuisipro.

Vanaf vrijdag 27 mei 2016 tot en met zondag 05 juni 2016 kunnen jullie bij ons terecht voor het volledige productgamma van Demeyere, Staub, Zwilling, Greenpan en Cuisipro.

Met een uitgebreid assortiment en keuze uit meer dan 25 000 artikelen zal je ook dit jaar vast en zeker niet teleurgesteld zijn en alles kunnen vinden wat je als kok nodig hebt. Neem gerust een kijkje op onze website www.premiumstock.be om een idee te krijgen van wat we zoal in de aanbieding hebben of like ons op Facebook door hier te klikken.

En natuurlijk hebben wij ook dit jaar weer kortingen tot -50% !!!”

Misschien hebben jullie het al gemerkt, maar hier ten huize wordt nogal eens graag en veel gekookt. We hebben over de jaren al een paar zeer goede potten gekocht, maar echt goede potten, dat is ook echt duur. Dus bleef het tot nu toe bij een paar echt goede potten, terwijl er toch een aantal in ons gamma zitten die wel werken, maar waar ondertussen al veel sleet op zit en dus voor sommige gerechten meer miserie dan resultaat geven.

De data genoteerd in onze agenda, want zeer goede potten met kortingen tot -50%: we konden toch maar eens gaan kijken. Uiteindelijk vandaag, de eerste zaterdag, er naartoe getrokken en het was een succes. We hadden op voorhand de kasten uitgekuist en genoteerd wat aan vervanging toe was en we hebben bijna alles gevonden wat we zochten. Joepie!

De foto hieronder is niet alles wat we gekocht hebben, maar wel alles wat we nu in onze kasten zitten hebben van ‘goed gerief’. Ik kijk nu al uit naar ons volgende etentje.

demeyere

We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om direct ook een BBQ te kopen: onze vorige hadden we, wegens gebrek aan zorg, volledig verroest moeten wegdoen. Om dat nu te vermijden hebben we er ook direct een zeer goede hoes bij gekocht. En natuurlijk moest die ook direct uitgetest worden, mét de buren. Tja, we moesten toch weten wat hij aankan hé 😉

BBQ

Als we nog eens zo’n mail krijgen en we iets nodig hebben, ga ik wel proberen al de eerste dag te gaan: wij waren er op dag 2 en er was al een heel deel uitverkocht.

Geef een reactie