Afscheid na 10 jaar

Vandaag was het mijn laatste vergadering bij de oudervereniging van de school van de (meeste van de) kinders: na 10 jaar stop ik er mee.

De beslissing ligt al lang vast, sinds oktober, en ik had er onze voorzitter al van op de hoogte gebracht. Vorige vergadering vroeg hij of ik mij nog niet bedacht had, maar neen, echt niet. Het is goed geweest.

Het waren 10 leuke jaren. Veel mensen leren kennen. Veel opgestoken en geleerd. Veel gedaan. En het is niet omdat ik stop als bestuurslid van de oudervereniging, dat ik stop met helpen op school. Ik stop gewoon met de maandelijkse vergaderingen.

In principe is er nog 1 vergadering voordat mijn mandaat afloopt, in september. Ons werkingsjaar begint namelijk pas na de verkiezingen in september en die verkiezingen liggen eind september en de laatste (eerste vergadering van het schooljaar) is dus begin september, maar daar kan ik niet meer bij zijn.

Want het is niet alsof ik nu op dinsdagavond thuis op mijn lui gat ga zitten: vanaf volgend schooljaar zal ik elke dinsdagavond namelijk in Brugge zitten, voor het vervolg op de kooklessen hier in Gent. Samen met 2 medecursisten van de afgelopen 3 jaar doen wij verder met het 4e jaar in Brugge.

Nieuwe uitdagingen. Ik kijk er naar uit.

Geef een reactie