Controle

Gisteren dus nog maar eens een controle bij de gyneacoloog voor nummer 4 en alles verloopt volgens script: hij moet nu ongeveer 1,5 kg. wegen en hij meet (bovenop de buik, dus ge moet er rekening mee houden dat zijn beentjes geplooid zitten) 32 cm. Ik merk het wel want hij begint goed tegen mijn ribben te duwen.

Nog 9 weken en 2 dagen te gaan. Tenminste tot de uitgerekende datum van 6 april. En nog 7 weken werken en ik ben thuis voor een goede 5 maanden.

Aftellen. Jippie jee! Alhoewel ik momenteel niets te klagen heb. Nog eens jippie jee!

Vandaag meldde mijn collega mij dat hij nu wel zeker wist wat het geslacht zou zijn want “ik had mij vorige week versproken”. Als hij maar gelukkig is hé, maar ik kon het niet bevestigen noch ontkennen. Ik kan alleen zeggen dat hij niet hetzelfde geslacht zei als iemand anders een aantal maanden geleden die nochtans ook beweerde dat ik mij versproken zou hebben.

Ge kunt allemaal mee aftellen en tegen binnen 10 weken weet ge het ook.

Geef een reactie