Fan

Ik ben niet goed in “fan” zijn van iemand: een groep of persoon, doet er niet toe. Ik kan er de interesse en energie eigenlijk niet voor opbrengen. Trouwens, de meeste muziek doet me niet echt iets. Niet dat ik het slecht vind, maar om “fan” te zijn vind ik toch dat het me ergens moet raken.

De laatste jaren ben ik toch wel “fan” geworden van Coldplay. Hun muziek en teksten geven me over het algemeen kippevel en ik hoor het echt graag. Jammer genoeg heb ik ze nooit echt live gezien. Ik zeg “echt live” want ik heb hun live concert van Glastonburry vorig jaar op TV gezien.

En nu belt mijn lief schatje me met het “leuke” nieuws dat ze splitten.

Is het niet fantastisch om zo’n lief te hebben die uw dag goed maakt 🙂

4 thoughts on “Fan”

  1. Waaaaaaaaaaaaaaaaaaat? Da’s toch niet waar, zeker? Dan heb ik eens een groep waar ik fan van ben (in dezelfde mate als jij en met dezelfde moeite) en dan gaan ze uit elkaar! Jakkes.

  2. Ik las ’t vanmorgen ook op De Standaard, maar op hun eigen site wordt het ontkend (www.coldplay.com -> onder news).

    Ik ben ook fan. Ik zag ze dit jaar in het Sportpaleis en Vriend en ik zijn het er allebei over eens dat het fantastisch was. We stonden vlakbij het podium en hebben van begin tot einde genoten.

    (Kwestie van je eens jaloers te maken, ;-))

Geef een reactie