Laatste dag

Mijn laatste werkdag.

Gisteren mijn vervanger al een beetje “opgeleid”, vandaag doen we verder. Voor de rest, niet al te veel te doen: zorgen dat alles gearchiveerd is, de laatste teksten nog eens controleren, papieren sorteren, dingen die ik wil terugvinden als ik terugkom achter slot en grendel steken … Dat zal het zowat zijn.

Mijn kantoor gaat (zo goed als) vijf maanden op slot, voor de zekerheid. In principe moet niemand hier zijn, zelfs mijn vervanger niet (hij heeft al zijn eigen bureau) dus kan ik dat doen. De sleutel geef ik af aan de werkvrouw hier (die over alle dubbele sleutels waakt) zodat, moest iemand onverwacht toch een kantoor nodig hebben (een visiting professor of zo), mijn kantoor altijd TIJDELIJK ter beschikking kan gesteld worden. Tijdelijk want op 4 september moet iedereen die NIET Sandra Pattyn heet hier weer buiten 🙂

Mens, ik ga kunnen genieten!! Nu eerst nog een beetje aftellen (nog 5 uur…)

Geef een reactie