Te vroeg gesproken

Gisteren nog verkondigd dat Jan (nog) niet ziek is geweest, vandaag is het tegengestelde waar.

Het moet vannacht begonnen zijn. Rond middernacht kwam hij huilend wakker dat hij naar toilet moest. Op zich geen probleem, ware het niet dat hij nogal warm aanvoelde. Hij had evenwel een zeer dikke trui aan (waar hij absoluut mee wou gaan slapen), dus trui uitgedaan en gehoopt dat dat de reden was.

In de loop van de nacht heeft hij echter nog een aantal keer geweend maar hij kwam nooit echt wakker. Maar telkens ik ging kijken bleef hij toch warm aanvoelen.

Deze ochtend heeft hij extra lang geslapen, wat op zich niet verwonderlijk is na een drukke dag als gisteren, maar toen hij wakker werd had hij duidelijk koorts.

Behalve mama is iedereen hier nu dus al ziek geweest. Ik heb mij laten vaccineren, dus hoop ik dat het daaraan ligt dat ik tot nu gespaard ben gebleven én ook gespaard zal blijven, want ik kan het mij nu niet veroorloven om ook ziek te worden: er staan te veel leuke dingen op stapel.

One thought on “Te vroeg gesproken”

  1. Ik ben al lang beschaamd dat ik mij niet laten vaccineren heb. Ik heb er nu ook een snee van. Ik zet het nu al in mijn agenda voor volgend jaar!

Geef een reactie