Pffieuw

Zo, de eerste dag zit erop. Het was mooi weer, de sfeer zat er duidelijk bij iedereen in en ik ben verbrand op mijn rechterschouder en op mijn rug: zal mij leren om zonder zonnecrème buiten te gaan.

Maar alles is goed gegaan en vlot verlopen: foto’s kunnen trekken zonder brokken te maken én zonder teveel mensen op hun tenen te trappen (letterlijk én figuurlijk) en ze zijn nog niet half mislukt ook :). Daarna met vriendin F. en haar kinderen (plus vriendinnetje) eerst Anna komen afhalen (én ook de fototoestellen terugbrengen) en dan samen richting Braunplein voor het Puppetbuskersfestival. Daar samengekomen met ‘mijn’ fotograaf voor het festival, Charles.

Na de optredens op het Braunplein richting EFTC, met fotograaf maar zonder vriendin, om nog een paar groepen te gaan bekijken. Uiteindelijk om acht uur richting huiswaarts gekeerd met de kinderen om hen dan op het gemak in bed te krijgen (en eerst nog eten te geven).

Eens kinderen in bed artikelken geschreven over het Puppetbuskersfestival (zie Gentblogt daarvoor, ergens later deze avond/nacht). Nu nog een postje hier en dan bedwaarts. Het was een drukke, vermoeiende maar leuke dag.

One thought on “Pffieuw”

Geef een reactie