Aangename kennismaking

Zo eens intensief deelnemen aan het Project heeft wel leuke gevolgen.

Ik ben niet zo sociaal aangelegd. Begrijp mij niet verkeerd: ik ben een ongelooflijk kletswijf, ik draag mijn hart op de tong zoals ze zeggen, ik flap er vanalles uit en ben zeer extravert … en toch ben ik niet sociaal.

Als ik bij mensen kom die ik niet ken blokkeer ik volledig. Een zinnig gesprek aanknopen met wildvreemden, dat ga je mij niet zien doen. Zelfs een simpel basisgesprek als ‘hallo, hoe gaat het ermee?’ uitbreiden naar meer dan een ‘goed’, al was het maar vragen ‘en met u?’, dat lukt mij niet.

Maar eens ik op gang ben, ben ik niet meer te stoppen. Eens ik je ken zal je soms wensen dat het niet zo was 🙂

Als je dan ‘gedwongen’ wordt met vreemden samen te werken, dan kan je niet anders dan normaal doen en sociaal doen. Een geluk dus want nu heb ik twee fantastisch leuke mensen leren kennen waarvan ik hoop dat ons contact niet beperkt zal blijven tot deze Feesten of tot de volgende.

Veerle en Charles, als jullie in de buurt zijn, aarzel niet maar stap gerust binnen. Jullie zullen nooit storen en altijd welkom zijn. Het was een zeer aangename kennismaking.

4 thoughts on “Aangename kennismaking”

  1. ja wildvreemden,toevallig ken ik chareles,een attente man.Hij was de partner van mijn zus.Een gezellige babbelaar,door jullie blog ontmoetten we hem weer !!!geniet verder van je vakantie en proficiat met je reporterbijdrage van de gentse feesten.

  2. ja wildvreemden,toevallig ken ik chareles,een attente man.Hij was de partner van mijn zus.Een gezellige babbelaar,door jullie blog ontmoetten we hem weer !!!geniet verder van je vakantie en proficiat met je reporterbijdrage van de gentse feesten.

  3. Je hebt er geen idee van hoe leuk ik het vind om dit te lezen (ik ben nl. een eeuwige twijfelaar aan mezelf) en ik herken alles wat je hier schrijft volkomen. Ik zou dus zeggen: leve het project!
    En voor jullie (en voor Charles en voor Kathleen en voor …) geldt hetzelfde hé: als je in de buurt bent, spring gerust binnen

  4. ik lees dit heel vroeg in de morgen, en zie, mijn dag begint zonnig! het contact met jullie was geweldig met de gentse feesten, en wees gerust ik spring nog binnen.
    de warmte die jullie als gezin uitstralen is tot buitenshuis voelbaar.
    en het enthousiasme van de kinderen! prachtig!

Geef een reactie