Kappersbezoek

De kapper van de kinderen was vorige week in verlof. Nochtans hadden ze alle vier dringend een knipbeurt nodig.

Ik ben nog op stap gegaan met Zelie (en de andere drie ook uiteraard) om een kapper te vinden voor ze vertrok, maar ik had nooit een afspraak gemaakt en dus was er nooit plaats. Wachten met drie kinderen was ook geen optie. Zelie en Louis zijn dan maar op kamp vertrokken zonder knipbeurt.

Vorig weekend heb ik er bij Anna en Jan dan zelf een heel klein beetje de schaar in gezet: hun haar hing zo erg in hun ogen dat het echt niet meer te doen was. Na mijn knipbeurt hing het nog zeer laag, maar net niet meer in hun ogen en je zag dat ze minder geambeteerd waren.

Vandaag was de kapper weer open en deze morgen heb ik onmiddellijk gebeld. We hadden geluk: er was nog plaats deze namiddag én het was na Anna haar dutje dus direct geboekt voor twee.

Anna

Anna heeft er haar eerst kappersbeurt opzitten en ze heeft dat zeer goed gedaan. Ze zat relatief stil, bleef mooi op de stoel zitten, heeft niet geweend, en het resultaat mag er zijn, vind ik. Ze heeft een superkorte froufrou en haar haar is voor de rest maar een miniem beetje bijgeknipt.

Jan heeft zijn lange lokken ook kwijt. Toch voor eventjes. En neen, het is niet kort: ik zie Jan niet zo direct met een broske rondlopen.

Spooky Jan

Volgende week is het de beurt aan Zelie en Louis. Bij Louis zal er zo geen groot verschil zijn want hij wil een Thor kapsel. Hij is nu al lang aan het sparen en het begint er eindelijk een beetje op te lijken, dus zal er niet veel verschil te zien zijn. Zelie wil haar haar opnieuw een stuk korter. Het is weer een paar maanden geleden en het groeit zo rap dat het bijna opnieuw dezelfde lengte heeft als voordien en dt wil ze nu niet meer.

Geef een reactie