Op leen

Thuis werk/pruts/verdoe ik mijn tijd voornamelijk op de laptop van het werk.

De laatste maanden had hij al af en toe bizar gedaan: in het midden van dat ik met iets bezig was gewoon uitvallen en heropstarten of gewoon uitvallen zodat ik hem zelf moest heropstarten; uitvallen, maar dan bleek het gewoon het scherm dat volledig zwart werd en opeens weer aanschoot; als ik op batterij werkte ging dat maximaal een uur en daarna viel hij al uit. Kortom: er zat miserie aan te komen.

Gisteren heeft hij dan maar definitief de geest gegeven: in het midden van een beetje werk voor Het Project kreeg ik de boodschap dat mijn batterij laag was … terwijl ik op de voeding zat … en hij schakelde zichzelf uit.

Tot daar de computer van het werk. Een nieuwe zal ik voorlopig op mijnen buik mogen schrijven wagens leasingcontract ten einde en dat er nieuwe computers moeten besteld worden en dat ze er nog niet uit zijn over hoeveel er zullen moeten aangeschaft worden wegens personeelsveranderingen op komst einde juni.

Dus leen ik voorlopig den anderen zijnen laptop en morgen krijgt het werk zijnen computer terug. Blèrgh!

Geef een reactie