Terug van weggeweest

Toegekomen rond half twaalf deze morgen, vertrokken rond kwart na zeven ’s avonds. Geen BBQ of vuurwerk dus: de ouders waren een beetje kapot (vooral Michel zijn rug dan maar ik moet niet echt onderdoen) en de kinderen eigenlijk ook, ook al wilden ze het niet beseffen. Het laatste uur vloeiden de traantjes nogal rijkelijk en vlug, en dan weet ge hoe laat het is.

Maar anders was het wel een leuke dag, min of meer. Vriendin E. en gezin waren dus ook wat ons aantal op tien bracht. En zo had ge nog eens iemand om mee af te wisselen op bepaalde attracties en in de wachtrij een babbelken mee te slaan. Want wachten hebben we gedaan. Geduldig aanschuiven. Maar wat had ge anders verwacht? Lang weekend, ideaal weer zijnde net warm genoeg zonder dat ge moest zweten en puffen én nocturen zodat niemand gehaast was en alle tijd van de wereld had (en nam). Maar we hebben alle attracties gedaan die we wilden doen en die de kinderen wilden doen en dat is het belangrijkste.

In plaats van te BBQen ter plekke zijn we op de terugweg naar huis gestopt bij de drive-in van de Quik, de kinderen hadden zin in kipnuggets en voor hen was het dan een beetje de kers op de taart. Gezien het drive-in voedsel was konden ze het ook al opeten op weg naar huis.

En zo waren we thuis tegen kwart voor negen. Anna was in slaap gevallen in de auto net nadat we vertrokken waren, dus zij moest nog eten toen we thuiskwamen, maar uiteindelijk zaten alle kindjes tegen half tien in bed. Tijd voor mij om hetzelfde te doen.

Geef een reactie