Muts

For english, scroll down

De muts is begonnen. Het initiële model dat ik in mijn hoofd had heb ik niet uitgevoerd. Zelie zag het niet zitten en Michel had ook een anderen gedachte en dus heb ik mij laten overhalen. Michel heeft een tekeningetje gemaakt en daar heb ik dan mij op gebaseerd.

Het gaat ongeveer worden wat hij getekend heeft, maar met een meer ‘vrouwelijke’ toets eraan. De muts heeft een beetje een kegelvorm en gaat van die ‘lapjes’ hebben voor over haar oren. Rondom komt er een opstaand randje dat golft.

Ik denk dat ik een winnaar zal hebben 🙂

I started Anna’s hat. It’s not the model I initially wanted to crochet. Zelie didn’t like it and my partner had other thoughts too, so they convinced me to try something else. Michel made a drawing en I based the new model on that.

It’s going to be what was drawn, but I’m adding a ‘feminin’ touch to it. The hat will be a bit cone shaped and will have flaps for over her ears. But there will also be a frilly rim that will stand up.

I believe we have a winner here 🙂

One thought on “Muts”

Geef een reactie