Set of three

For english, scroll down

Eerst de sjaal, dan de muts en ondertussen heb ik het setje af gemaakt met een paar handschoenen. Of beter, een paar wanten. Tien vingertjes zou een beetje teveel van het goede geweest zijn.

Opnieuw op goed geluk gedaan. Eerst de want zelf. Daarna een manchette en onmiddellijk eraan, in één stuk, de koord om de twee wantjes samen te houden en dus ook de tweede manchette. Alles aan elkaar genaaid en afgewerkt meet een boordje zoals aan de muts. Een beetje moeite gehad om het eerste wantje te kopiëren, maar ik denk dat het eigenlijk wel gelukt is.

Ons madam kan nu volledig geassocieerd rondparaderen.

First the scarf, then a hat en now I finished the set off with a pair of gloves. Or better, a pair of mittens. Crocheting ten fingers would have been a bit too complicated.

Again, there was no design to base myself on. First the mitten was done. Afterwards two cuffs, connected in one go with a crocheted cord. Sewing everything together and then finishing it off with the same rim as the hat. I had a bit of problems trying to copy the first mitten, but in the end I think I quite succeeded.

Anna will be parading around the schoolgrounds completely matched.

One thought on “Set of three”

Geef een reactie