Eindelijk af

In februari was ik goed op gang. Met haken dan. Maar om één of andere reden was ik dan stilgevallen. Het werkje was opzij gelegd en ik kwam er niet meer toe om het weer op te pakken. Er kwam altijd wel iets tussen.

Maar toen was er de Tweiclub woensdag en uiteraard kon ik daar niet naartoe zonder haakwerk. Wol en werkje meegenomen en tijdens het vele kletsen door goed doorgehaakt. En eens vertrokken had ik alleen maar goesting om verder te doen.

Gisterenavond, of beter deze nacht, was het dan af: de muts voor Louis. Niet dat hij er nog veel aan zal hebben dit jaar, maar ze is er dan toch eindelijk én ik vind ze goed gelukt. Het initiële patroon heb ik volledig moeten omrekenen en aanpassen en dus vind ik het bovenste van de muts niet volledig geslaagd, maar al bij al ben ik zeer content. En het belangrijkste: Louis vind ze heel mooi.

 hat-louis

Jan heb ik ook een muts beloofd, dus tijd om aan de zijne nu te beginnen.

2 thoughts on “Eindelijk af”

Geef een reactie