Stemmen! Nu!

’t Is weer zover. Verkiezingen voor de Clickx Site van het Jaar en naar goede gewoonte zijn er een paar  blogs bij waar ge zeker op MOET stemmen. Niet in alle categorieën, enfin, ge moogt uiteraard wel natuurlijk, maar ik heb maar tips in een aantal categorieën.

Eerst categorie: Blogs

Uiteraard stemt ge op den eersten (den anderen dus) en ook op de laatste. Vooral dan ook de laatste, want ze wil zo graag winnen 🙂 en het zijn nog goede blogs ook.

Tweede categorie: Cultuur & Entertainment

Hier ga ik tips geven afgaand op mensen die er iets van kennen: stem voor den tweeden en den derden.

Derde categorie: Eten & drinken

Hier maar één tip. ’t Is van aangetrouwde familie en al (ook al ben ik niet getrwouwd, maar dat zijn details) en dus daarvoor alleen verdient het al een stem. Maar ’t is ook een goeie en lekkere site, dus stemmen op La Cucina.

Vierde categorie: Stadsblogs

Vorig jaar verloren van de tweeden in de rij. Niet eens een echt blog, wel een reclamedink. Er is maar één echt én goed stadsblog (ben uiteraard niet bevooroordeeld) en dat is uiteraard ons aller geliefde Project: stemmen op Gentblogt dus, en men zegge het voort.

Voila. Dat was het al. Ge hebt voor elke categorie 3 stemmen, dus als ge op mijn tips stemt, hebt ge nog keuze genoeg over om op nog andere dingen ook te stemmen. Maar ge moet ook geen drie stemmen uitbrengen hé. En ge moet ook niet op alles stemmen, als ge daar geen zin in hebt. Zolang ge maar stemt op de 6 tips die ik gegeven heb.

Allez. Schiet ulder. Stemmen!

One thought on “Stemmen! Nu!”

Geef een reactie